Werkwijze


Graag neem ik je mee in mijn proces. Hoe ga ik precies te werk? Wanneer je graag een fotoshoot wilt inplannen stuur ik je allereerst wat vragen op. Waar zou je bijvoorbeeld het liefst willen fotograferen? Dit kan bij jullie thuis of buiten, maar ook op een andere locatie. Ik denk graag met jullie mee. Vervolgens hoor ik graag naar wat voor soort foto’s en stijl jullie op zoek zijn, zodat ik mij kan voorbereiden op de fotoshoot.

Doordat ik ervaring heb met zowel voor als achter de camera te staan, kan ik jullie goed door de fotoshoot begeleiden. Het kan even spannend zijn en je kan je kwetsbaar voelen, maar samen zorgen we voor een plezierige fotoshoot met mooie resultaten.

Wanneer de fotoshoot heeft plaats gevonden zal ik de foto’s bewerken. Het bewerken van de foto’s zal ongeveer twee weken in beslag nemen. Nadat de foto’s zijn bewerkt zal ik je de foto’s digitaal toezenden.

Wil je graag een combinatie pakket met een draagconsult? Dan kom ik heel graag bij jullie thuis wanneer jullie kindje geboren is om je te leren dragen op een ergonomische en veilige manier. Ik neem zowel een geweven doek als een rekbare doek mee zodat je kan ervaren en voelen wat het verschil is. Heb je zelf al een doek dan leer ik je graag hoe je moet knopen.
Ook een fotoshoot plannen?

Neem contact op